Maso

Hustá hovězí polévka

Vydatná a hustá polévka, která báječně poslouží jako hlavní chod oběda či večeře a zahřeje po procházce mrazivou krajinou nebo vánočních trzích.   LOW a HIGH   6 h + 2 h   6 - 8 porcí   Ingredience: 1,5 kg hovězího na polévku – ideální je 1:1 maso...

Hovězí plátky v chlebu

Chlapi, ruku na srdce. Ať už jde o rodinnou sešlost nebo prostě pánskou jízdu, občas je potřeba zakousnout se do pořádného kusu masa a hlavně se s tím tak moc nemazat. A přesto.. Pravý pán kuchyně má vždycky v rukávu něco extra.   Low a High   6 + 1 hodina   6 ...

Vepřová žebírka s libovým bůčkem

Báječný podzimní tip na masný pokrm pro celou rodinu nebo pozvané hosty jsou vepřová žebírka z libové části bůčku. Nad nimi můžete dlouze stolovat a dobře si popovídat.… U řezníka si řekněte o bůček s kostí nebo o ploché žebro z bůčku.   LOW   8 hod.   4 - 6 po...

Svíčková na smetaně

Jedna z nejtypičtějších hvězd české kuchyně bývá také obávaným kulinářským počinem. Pojďme zkusit klasickou svíčkovou s hovězím co nejvíce zjednodušit, aniž bychom ale tuto perlu ochudili o vynikající a jedinečnou chuť.   HIGH   5 hodin   6 porcí   ...

Boršč

Na talíři se mezi jinými polévkami vyjímá svou výraznou červenou barvou, chuťové buňky zase omámí bohatá chuť. Poctivý boršč nadchne vaše smysly, zasytí a je plný vitamínů a minerálů. Zvláště v chladnějších časech dodá vitalitu do vašeho dne.   High   6 hodin   ...

Kung Pao

Správná příprava slavného asijského pokrmu kung pao má být podle čínské tradice jednoduchá a rychlá. S pomalým hrncem bude však ještě jednodušší, přičemž stačí opravdu jen těchto pár ingrediencí, abyste zakusili tu pravou nefalšovanou chuť Číny.   HIGH   3 hodiny + 30 min...

Guláš hovězí

Tradiční hovězí guláš si spousta lidí raději užívá jen při návštěvě restaurace. Někdo se přípravě hovězího vyhýbá úplně. Pokud se také obáváte tuhého masa a zoufalství nad slabou omáčkou, tento recept na pomalu tažený hovězí guláš je tu právě pro vás. Ač je příprava pokrmů v CrockPotu standardně...

Kuře na paprice

Rychlá večeře i nedělní oběd. Tahle česká klasika potěší v každém případě. Skvělá je s rýží, nezklame ani s těstovinami či knedlíkem.   HIGH   2,5 hod   4 - 6 porcí   Ingredience: kousek másla 1 větší cibule celé kuře (slepice) 1 lžíce sladké m...

Plněné papriky

Letní úroda paprik má mnoho využití a tato stálice české kuchyně je jedna nejoblíbenějších paprikových dobrot, které si můžete snadno připravit i ve svém CrockPot hrnci.   HIGH   4 hod   6 porcí   Ingredience: 6 bílých paprik 500 g mletého masa (...

Španělský ptáček

Recept z tradiční české kuchyně. Smlsněte si na lahodně jemném masu tradičních chutí.   LOW   6 hod.   8 porcí   Ingredience: 8 plátků hovězího zadního masa 1 velká cibule 4 lžíce tuku 8 lžic plnotučné hořčice 2 vejce 2 špekáčky 8 plátků ang...