elektronický obchod ilustrační fotografie ilustrační fotografie ilustrační fotografie ilustrační fotografie ilustrační fotografie


Elektrický Pomalý hrnec


Kuchařka zdarma
NYNÍ ZDARMA KE VŠEM MODELŮM

Kuchařka "Vaříme v Pomalém hrnci CrockPot"



Specialista na přípravu jídel z „jednoho hrnce“ a na pečení masa vcelku.

Pomalé vaření patří v současné době k novým trendům přípravy pokrmů. Pomalým vařením jídla získávají nové výraznější chutě, přestože se připravují pouze s malým množstvím koření, soli a bez tuku. Takto připravená jídla jsou vhodná i pro různé druhy diet. Přímo ideální jsou pro všechny, kteří chtějí hubnout a přitom se příliš neomezovat v jídle. Největší výhodou vaření v Elektrickém Pomalém hrnci je úspora času při vaření a nízká spotřeba elektrické energie.

Další informace o Pomalém hrnci najdete na stránkách výrobce zde...

Pomalý hrnec je velkým pomocníkem nejen pro zaměstnané ženy, ale i muže, pro maminky s malými dětmi, pro ženy v domácnost... Vaření v Pomalém hrnci ocení také chataři a chalupáři.

Jak vypadá a jak pracuje.


instruktážní video instruktážní video instruktážní video

Pomalý hrnec je elektrický hrnec s vnitřní vyjímatelnou univerzální kameninovou nádobou, ve které se jídlo připravuje. Vnější povrch hrnce tvoří kovový plášť s držadly a ovládacím panelem. Na ovládacím panelu se nastavuje rychlost vaření a doba vaření (pouze model SCVI600). Po uplynutí této doby se hrnec automaticky přepne na udržovací teplotu (pouze model SCVI600). Vaření v Pomalém hrnci ocení také chataři a chalupáři.

Kameninová nádoba udrží potraviny dlouho teplé. Používá se pro servírování jídla na stůl. Jídlo se v ní může uchovávat i v ledničce.
Kameninová nádoba i poklice se myje běžným způsobem teplou vodou s přípravkem na nádobí nebo v myčce nádobí. Připečené jídlo se nechá odmočit a odstraní gumovou špachtlí. Vodní mapy v kameninové nádobě se odstraní octem. Vnější kovový plášť hrnce stačí otřít vlhkou utěrkou. Pomalý hrnec má odpojitelnou přívodní šňůru. Lépe se s ním manipuluje a lépe se skladuje.
Můžete si stáhnout recepty, rady a návody na vaření v Pomalém hrnci ve formátu pdf zde... .

Šetří čas.

Do kameninové nádoby Elektrického Pomalého hrnce vložíme maso a k němu všechny přísady. Důkladně promícháme a zakryjeme poklicí. Hrnec zapneme na I. nebo II. stupeň podle toho, kdy chceme, aby bylo jídlo připravené. Na I. stupeň se jídlo vaří asi 8 hodin, na II. stupeň 4 až 5 hodin. Během vaření nemusíme obsah hrnce kontrolovat, tak jako při klasickém vaření. Vaří bezpečně a bez dozoru. Jídlo se v hrnci vaří pozvolna, takže se z něj neodpařuje tekutina. Nemůže se připálit, „neuteče“ a nemusí se průběžně míchat. Přitom je v hrnci dostatečná teplota, aby bylo jídlo bezpečně uvařené.

Modely Pomalých hrnců

model SCCPBPP605

 

SCCPBPP605


obsah 5,7 l ( 7 porcí )
tři pracovní režimy + časovač
model CSC024X

 

CSC024X - multifunkční


obsah 5,6 l ( 6 porcí )
pomalý a multifunkční
model CSC027X

NOVINKA!

CSC027X Saute DuraCeramic


obsah 6 l ( 7 porcí )
tři pracovní režimy + časovač
model SC7500

 

SC7500 Saute


obsah 4,7 l ( 5 porcí )
tři pracovní režimy
model SCCPRC507B

 

SCCPRC507B


obsah 4,7 l ( 5 porcí )
tři pracovní režimy + časovač
model csc030x

NOVINKA!

SCS030X


obsah 3,5 l ( 4 porce )
tři pracovní režimy
bílá barva
model scv400rd

 

SCV400RD


obsah 3,5 l ( 4 porce )
tři pracovní režimy
červená barva
model CCS025X

 

CCS025X


obsah 3,5 l ( 4 porce )
tři pracovní režimy
nerez
model SCCQPK5025B

 

SCCQPK5025B


obsah 2,4 l ( 3 porce )
dva stupně výkonu
kuchařka

 

Kuchařka - 128 receptů


Vaříme v Pomalém hrnci
od Jirky Zvěřiny
Detaily výrobku zobrazíte kliknutím na obrázek

Tabulku s přehledem parametrů najdete zde...

další strana